En Kuralları Of goldfix

Wiki Article

Antrasit rengin bulunmuş olduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını bileğmedarımaişettirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri ortada mahal tuzakır.

Neutren renklerle antrasit uyumu dümdüz ve sofistike bir bediiyat sunarken canlı renklerle kombinasyon ise mekana erke ve dinamizm katar.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz yahut griyi ana renk olarak benimseyip antrasiti aksan olarak ilaveten henüz hareketli bir hüküm elde edebilirsiniz.

Belirtik gri duvar boyalı aile dekorasyonu eylemek istiyorsanız koltuklarınızda, perdelerinizde ya da halınızın bilgilerinda hardal sarısını yeğleme edebilirsiniz.

Gri tonlarının hakimiyet kurduğu bir sülale dekorasyonu uygulamak istiyorsanız bu doğrultuda, en çok yeğleme edilen kıpkızıl gri tonlarından biri olan antrasit griyi tercih edebilirsiniz.

Koyu gri odaklı bir beyit dekoru yapmayı ve seçeceğiniz öteki renkler sayesinde alanda sessiz intikaller gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri bariz gri olmalı!

Ankastre ürünlerinizi mutfağınızda nereye yerleştireceğiniz konusunda kararsızsanız, bu modelimiz tam sizlere elverişli hizmeti katkısızlamaktadır.

Kıpkızıl antrasit yıldızlı antrasite bakılırsa henüz esnek strüktürdadır hem baskın renk hem de tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

Antrasit antrasit duvar boyas renk koltuklarınız bağırsakin isabetli bir halı rengi seçerken dikkate almanız müstelzim birkaç faktör antrasit renk tonları bulunmaktadır. İşte antrasit renk koltuklarınıza şayeste halı renkleri için bazı öneriler:

Gri renk duvar boyası, başka renklerle birleştirilerek bazı alanları vurgulamak muhtevain bile kullanılabilir. Bir duvarınızı; kırmızı, sarı, yeşil, turuncu gibi renklerden biri ile vurgulamak istiyorsanız mütebaki duvarları gri renk tonlarından biri ile boyayıp denge kurabilirsiniz.

Duvarlara da yerlere bile aynı koyulukta ve matlıkta antrasit bit gri kullanılır. Duşakabinin kapaklarında ise siyah mat veya mat antrasit gri yeğleme edilmesi banyoda bir entegrasyon oluşturmuş olacaktır.

Mütemadi olarak mütebeddil trendlere göre kullanıcılar koridorlarını istedikleri hengâm boyama şansları vardır.

Parlaklığını uzun seneler süresince bayıla bayıla kullanabileceğiniz akrilik kapaklarımız, özellikle çağcıl düşüncemlarımızda kulpsuz olarak antrasit duvar boyas tercih edilmektedir.

Mat antrasit gri banyo dekorasyon ve düşüncemlarında gözgü çok bir araba yüce boyutlarda yeğleme edilmemelidir. Aynanın boyutu totaller birtakımnda dolap ve lavobo boyutunun ortalamasına göre bakılmalıdır.

Report this wiki page